Одри Хасуел: „Жестоката“ болногледачка, която се подигра с акцента на обитателя и каза, че колегата има нужда от салата, е заличена

...
Шотландският съвет за социални услуги (SSSC) разкритикува г-жа Хасуел за
Коментари Харесай

Шотландският съвет за социални услуги (SSSC) разкритикува г-жа Хасуел за поведението й и постанови, че годността й да практикува е увреден.

Пазачът нарече инцидента с душа „оскърбителен и жесток“, добавяйки: „Вашето поведение също изложи [обитателя] на риск от физическо увреждане, защото това може да ги накара да се страхуват да поискат помощ с лични грижи и изложи здравето и благосъстоянието им на риск.

„Това поведение е далеч под приемливия стандарт на грижа, очакван от социален работник.“

Неправомерното поведение на г-жа Хасуел се случи в Parkhouse Manor Care Home в Глазгоу между април и октомври 2022 г.

В един случай тя се разкрещяла на свой колега пред други обитатели във всекидневната.

Бомбен отряд се качи обратно на улица Глазгоу, след като е намерен втори артикул

В отговор на друг колега, който съхранява храна за колега, тя каза: „Това е салата, от която се нуждае , видяхте размера й."

Говорейки за същия колега пред обитателите и посещаващите членове на семейството в зоната за отдих, тя заяви: „Ние сме с най-лошата медицинска сестра."

В отговор на обитател, който я заплашва да я „набие“, тя отговори: „Никога не съм била побивана преди в живота си, така че можете да опитате.“

Г-жа Хасуел също каза на друг обитател „Не говоря пенджабски или хинду“, след което продължи да се подиграва на жената, като имитираше акцента й и произнасяше безсмислени думи.

SSSC каза, че поведението е „расистко“.

Пазачът каза: „Направихте расистки и унизителни коментари за жител и се подиграхте на говоримия език и акцент [на жената].

„Вашето поведение беше расистко, както и обидно за жител с различна култура фон, който е неприемлив при каквито и да е обстоятелства."

Прочетете повече:
Служителката е отстранена за подтикване на обитател и излъгала, че е била ударена с юмрук
Служител от екипа за поддръжка се опита да инсталира подслушвателно устройство, за да подслушва колеги< /p>

Казаха се, че г-жа Хасуел не е демонстрирала никаква проницателност или разкаяние за действията си, така че надзорният орган заключи, че има риск подобно поведение да бъде повторено.

SSSC каза: „Вие сте действали по емоционално обиден начин спрямо обитателите и колегите.

„Вие умишлено сте се опитали да причините емоционална и физическа вреда на уязвим потребител на услугата, като пръскате вода върху лицето му.

„Вашето поведение , както беше посочено, е фундаментално несъвместимо с ценностите на професията.“

В заключение надзорният орган каза, че заповедта за отстраняване е „най-подходящата санкция“ за поддържане на „продължаващото доверие и увереност в социалната служба професия и SSSC като регулатор на професията".

Заповедта за отстраняване влезе в сила в четвъртък.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР