Шон Джон е професионален готвач от Ямайка, който приготвя храната

...
Шон Джон е професионален готвач от Ямайка, който приготвя храната
Коментари Харесай

Готвачът на Наоми Кембъл разкри диетата й - slava.bg

Шон Джон е професионален готвач от Ямайка, който подготвя храната на Наоми Кембъл повече от 10 години.

В края на месец май Наоми навърши 50 години, само че фигурата й е все по този начин стройна, както е била през цялата й кариера. Шон е имал опцията да изучи всичките особени привички, с които тя се поддържа в съвършена форма.

Кембъл изцяло е изключила от диетата си млечните артикули, глутена и пилето. Освен това, супермоделът си разрешава единствено по едно ястие за деня.

Шон разкри, че Наоми има персонален личен състав вкъщи, само че менюто й се подготвя единствено един път за деня: „ Това звучи като огромно ограничаване, само че храната е доста здравословна “, споделя кулинарният специалист.

Диетата на Наоми се съблюдава от доста хора в Ямайка и последователите на растафарианството – те не ядат месо и сол, а употребяват единствено органични артикули. Това е била и диетата на Боб Марли.

Тъй като работата й постанова да пътува непрекъснато, Кембъл би трябвало да яде по време на полет, само че тя не може да употребява ястията в самолета. Затова Шон й я подготвя авансово. Също по този начин, Наоми държи храната й да е ароматна, да ухае на хубави подправки и билки.

Източник: Eva.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР