Шоколадови бонбони с розов цвят, при това от Долината на

...
Шоколадови бонбони с розов цвят, при това от Долината на
Коментари Харесай

В чужбина ще правят шоколадови бонбони с български розов цвят

Шоколадови бонбони с розов цвят, освен това от Долината на розите, ще създават в Чехия. Същата компания е показала интерес и за доставка на розова вода. Фризьорски салон в Берлин пък ще употребява уханната течност, с цел да глези своите клиенти. Всичко това става допустимо вследствие на родно присъединяване на комерсиалното ревю в Европа – " Зелената седмица " в Берлин. 

Петър Симеонов от Стара Загора е розопроизводител. В началото на тази година неговата продукция – лавандулова и розова вода, розов цвят, козметични артикули,  бе част от най-старото комерсиално ревю в Европа. Тъкмо там са осъществени извънредно скъпите контакти, описа Симеонов пред БНР.

В региона на Гурково Петър Симеонов отглежда над 100 декара розови насаждения. За да стигне до " Зелената седмица " в Берлин, му оказва помощ Министерството на земеделието. Тази година ведомството поема разноските по превозването на продукцията на родните ни производители. И заплаща комерсиалната повърхност, на която те показват стоката си. На форума в Берлин вземат участие 16 наши компании, споделя Симеонов. 

Освен, че в Чехия ще създават шоколадови бонбони с български розов цвят и ще употребяват и розова вода, освен това – от района на Гурково, фризьорски салон в Берлин също  ще глези клиентите си с уханната течност, родно произвеждане.

" Всъщност, притежателите на салона са българи ", споделя Симеонов.

Те също са били на " Зелената седмица " в Берлин. И останали удовлетворени, тъй като към българските артикули от маслодайна роза в Германия имало голям интерес. И от дълго време търсели вид да се снабдят с качествена розова вода.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР