Шокиращо откритие направиха служителите на пункт за благотворителност в Лондон.

...
Шокиращо откритие направиха служителите на пункт за благотворителност в Лондон.
Коментари Харесай

Интимни снимки на играчи скрити в Библия, дарена за благотворителност

Шокиращо изобретение направиха чиновниците на пункт за щедрост в Лондон. При сортирането на дарените движимости, интимни фотоси на футболистите Диего Коща и Габриел Жезус изпаднали от Библия. Правени са по друго време, само че и двамата са в леглото с една и съща жена, чиято идентичност не е ясна.

Служителите получили дарението още през май, когато жена занесла две торби, а Библията била в една от тях. Натъкнали се на фотосите едвам в този момент, защото почнали да разпределят кои нуждаещи се какво да получат за Коледа.
 “Жената беше от испански или латинопроизход. Каза, че нейна другарка напуща Англия и желае да се раздели с някои от движимостите си. Никога повече не се върна, тъй че нямаме визия какво да вършим със фотосите. Обикновено ни носят пъзели и облекла втора ръка, само че това дерение е много странно”, споделиха служащите.

Не е известно и по кое време са правени фрагментите с двамата играчи от Бразилия. Габриел Жезус мина в Манчестър Сити през 2017-а, а по-рано тази година се раздели с модела Фернанда Кейрош. Тогава блисък до 23-годишния състезател изясни, че той е прекратил връзката, с цел да се концентрира върху кариерата си.
 Коща, който в този момент е на 32, пък игра в Челси от 2014-а до 2017-а. Сега той е в Атлетико и живее в Мадрид със брачната половинка си и двете им деца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР