Шокиращи снимки показващи две очевидни фрактури на челюстта на боксьора

...
Шокиращи снимки показващи две очевидни фрактури на челюстта на боксьора
Коментари Харесай

Вижте шокиращи снимки на двойната фрактура на челюстта на боксьор

Шокиращи фотоси показващи две явни фрактури на челюстта на боксьора Джай Опетая бяха оповестени в обществените мрежи. Австралиецът се би 9 рунда с тежката травма и завоюва купата в категория полутежка на IBF,, откакто надделя с единомислещо съдийско решение Маирис Бриедис.

Докторите в съблекалнята след дуела са разкрили две фрактури в долната челюст на Опетая от двете страни на устата. Първата получена след удар във втория рунд, а другата – в шестия.

27-годишният австралиец се пребори с голямата болежка, с цел да завоюва купата в пердах, който локалният промоутър Дийн Лонерган дефинира като „ най-бруталният пердах в австралийската боксова история “.

Всичко, което първенецът можеше да направи, когато след мача му зададоха въпрос, бе да крещи към публиката без да успее да артикулира думи, което подсети доста на сцената от кино лентата „ Роки “, когато Силвестър Сталоун крещеше името на обичаната си Ейдриън.

Опетая, който даже не можеше да затвори устата си в последния рунд отиде непосредствено в болница за интервенция.

“Adriannnn!” ’s post world title fight interview with me, with his jaw badly broken in two places
— Ben Damon (@ben_damon)
„ Джай е имал 2-3 часова интервенция. Челюстта му е захваната с железни пластини и в идващите дни ще приема единствено течности “, разгласи Лонерган.

Според докторите австралиецът ще би трябвало да стои отвън кръга пет месеца.

„ Костите се възвръщат до 80% за към 8 седмици. След това ще може да прави леки тренировки “, разгласи лекар Бен Маниън. „ Може да минат 4-5 месеца преди да може да се боксира още веднъж “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР