Шокиращи снимки, направени зад препълнената морга в Ел Пасо, щата

...
Шокиращи снимки, направени зад препълнената морга в Ел Пасо, щата
Коментари Харесай

СНИМКИ на К-19 ужаса: Затворници товарят в хладилници тела на починали като чували с картофи

Шокиращи фотоси, направени зад препълнената морга в Ел Пасо, щата Тексас, се появиха в локалните медии,

На фрагментите, оповестени от в. „ Ню Йорк Пост “, се виждат пандизчии, които редят трупове на умряли от ковид върху колички и по-късно ги редят в хладилни камиони.

Затворниците са доброволци, те са се отзовали на апела на управляващите за помощ.

Осем хладилни ремаркета и четири до 10 пандизчии работят непрестанно в продължение на една седмица, с цел да се оправят със обстановката с огромния брой смъртни случаи и дефицита на място за телата на умрелите.

Тексас мина границата от 20 000 жертви в понеделник. Шокиращо е ситуацията и в лечебните заведения. Във Фейсбук плачеща здравна сестра разказва по какъв начин се лекуват тежко болните в университетската болница в Ел Пасо.

Тя работи там в специфична зона, наречена от личния състав - „ Ямата “. „ Още в първия ми ден ми беше казано, че който се озове в„ Ямата “, ще излезе единствено в чувал. (...)

Бях толкоз наивна и си мислех, че мога да направя нещо. Но пациентите са толкоз заболели. Не можем да създадем нищо за тях. "

"Ямата " е на процедура пространство на гибелта, оповестява здравната сестра и прибавя, че в никакъв случай не е виждала сходно нещо.













Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР