Шокиращи разходи, за които дори най-богатата фантаия бледнее са направили

...
Шокиращи разходи, за които дори най-богатата фантаия бледнее са направили
Коментари Харесай

САЩ дали стотици хиляди долари за смяна на пола на маймуни!

Шокиращи разноски, за които даже най-богатата фантаия бледнее са създали в Съединени американски щати. Това излиза наяве откакто сенатор Ренд Пол разгласява годишния си отчет Festivus.

Близо 50 млн. $ са прахосани по изследвания на маймуни – 36 млн. за плана на доктор Антъни Фаучи, наименуван “Маймунски остров ” в Южна Каролина.

Още 477 000 за проучване на същия академик по отношение на насилствена промяна на пола при маймуните.

Но може би най-фрапиращи са 3.7 млн. $, дадени за продължаващите към този момент 9 години изследвания на склонността на маймуните към хазарт (залогът е питейна вода)

Сенаторът разкрива и други скандални разноски. Платен е грант от 2.7 млн. на откриватели в Санкт Петербург, които вършат интервенции на мозъка на котки. След това ги карали да бягат на пътечка и най-после записи от клиповете с опитите са изпращани в Съединени американски щати.

По неразбираеми аргументи са платени $8395 за закупуване на първокласен аквариум за омари.

Други 6 млн. пък са дадени за реклама на туристическите забележителности на Египет. “Какво следва?! Да построим отначало пирамидите? ”, пита иронично сенатор Пол в отчета.

Друг удивителен разход е 1.7 млн. са за премерване на температурата на 16 лабрадора с друг цвят! Изкарвани на разходка в жегата, с цел да се обясни дали температурата им се въздейства от окраската им.

Още от потресаващите данни в отчета:

Министерството на защитата (Пентагонът) пък е изгубил 90 млн. поради погрешно предпазване на 80 газотурбинни мотори, както и 68 млн. за небрежност към шасита на танкове.

“Кой е отговорен за големия ни дълг?! Всички! Едни и същи обилно харчещи хора се сплотиха за следващ път, с цел да продължат да изпращат мъчно извоюваните пари на американците в непознати страни и да финансират безкрайни войни, като в това време пренебрегват мощната пропускливост на южната ни граница ”, разяснява още сенатор Ренд Пол.

Още вести четете в секция “Свят ”


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР