Шокиращи подробности за младата жена, която в събота вечерта се

...
Шокиращи подробности за младата жена, която в събота вечерта се
Коментари Харесай

Галина с тухлата–висшистка, работела във веригата

Шокиращи детайлности за младата жена, която в събота вечерта се опита да ограби магазин с газов револвер и удари охранител с тухла в главата, излязоха в съда. 34-годишната Галина Боналова опитва да обере касата на хипермаркет в София. Съдът я остави непрекъснато в ареста.

По време на делото стана ясно, че Галина, която е висшистка и сега е безработна, е била служителка 4 месеца в същата верига. В събота тя първо удари охранител с тухла в главата, след това опря газов револвер в челото на някогашна своя колежка, настоявайки за парите от оборота.

" Бях служителка в същата верига на контракт със заплата 700 лева Преместиха ме от един магазин в различен и ми понижиха заплатата, което е нелегално. Оттам се стартира нечовешко отношение и цялостна изродия. Един сътрудник ми насочи нож в складовете ", описа Галина. Решила да обере магазина, тъй като прикрили записи от камери с нападението над нея.

Калина не е осъждана, няма престъпни прояви. Няма непрекъснат адрес, постоянно ги сменяла. Живее с майка си и татко си. Има бакалавърска степен. „ Извърших това закононарушение, с цел да бъда чута ", съобщи пред съда Боналова.

Адвокатът й пък разгласи, че психиатричният обзор й е изработен по телефона, прададе Нова тв.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР