Шокиращи кадри улавят момента, в който мъж се опитва да

...
Шокиращи кадри улавят момента, в който мъж се опитва да
Коментари Харесай

Моментен турист, засегнат от паник атака, се опитва да отвори вратата на самолета по време на излитане в Тайланд

Шокиращи фрагменти улавят момента, в който мъж се пробва да отвори вратата на аероплан по средата на политане, откакто е получил паническа офанзива на борда.

Канадският екскурзиант Вонг Сай Хеунг, на 40 години, провокира отвращение, когато изкрещя, скочи от мястото си и изиска кабинния екипаж да отвори вратата на самолета, до момента в който самолетът беше по средата на излитащото интернационално летище Чианг Май в Тайланд в сряда, 7 февруари. Съобщава се, че компютърният инженер от Ванкувър е изтичал към вратата зад пилотската кабина и я е отворил, което е предиздвикало плъзгача да се отвори, до момента в който самолетът е бил на опашката, с цел да се причисли към пистата и единствено няколко минути от излитането.

Говорейки с белезници, той сподели: „ Бях доста параноичен и имах тревога, това беше нещото, което имах последния път по време на пътуването до Виетнам, само че това е съвсем второто огромно пътешестване, само че беше огромна паник офанзива. Мислех, че ме убиват на това място. Не ми върви. Говорител сподели: „ Полицаи арестуваха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР