Шокиращи кадри са уловили момента, в който мъж случайно скочи

...
Шокиращи кадри са уловили момента, в който мъж случайно скочи
Коментари Харесай

Моментът, в който „идиот“ скача в свирепи вълни по време на бурята Иша на фона на предупреждения за опасност за живота

Шокиращи фрагменти са уловили момента, в който мъж инцидентно скочи от емблематична кула в разбиващите се талази по време на бурята Иша.

Търсачът на мощни чувства реши да се гмурне от Blackrock Tower на Солтхил в Голуей, Ирландия, през уикенда, когато свирепи ветрове връхлетяха елементи от страната. В клипа мъжът като че ли е вдигнал ръцете си, преди да изтича до ръба на платформата и по-късно да скочи в суровите талази.

Твърди се, че случаят се е случил преди целият окръг да бъде издаде алена заплаха за живота в неделя. За благополучие той можеше да бъде забелязан да плува на безвредно място и да надигне главата си от водата мигове преди камерата да се насочи към скупчване на камъни.

Шокирани минувачи снимаха „ идиота “, до момента в който изпълняваше странната каскада. В отговор един човек в Twitter сподели: „ Това, от което идиоти като този явно не се интересуват, е, че когато изпаднат в неволя, доброволците на RNLI ще реагират, непринудено се излагайки на заплаха, с цел да запазят другите в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР