Шокиращи кадри показват момента, в който сграда е разкъсана от

...
Шокиращи кадри показват момента, в който сграда е разкъсана от
Коментари Харесай

РАЗРУШАВАЩО: Ужасяващи кадри от земетресение в Тайван показват срутване на цялата сграда, когато в Япония е издадено предупреждение за цунами

Шокиращи фрагменти демонстрират момента, в който постройка е раздрана от основите си и се срутва след мощно земетресение, ударено през днешния ден.

Видеоклиповете, качени в обществените медии, разрешават на публиката по целия свят да види шокиращото земетресение с магнитуд 7,2 по Рихтер, което удари Тайван, събаряйки здания и разпадаща се инфраструктура.

Едно видео на постройка в центъра на Хуалиен, Тайван, демонстрира висока постройка, която се взривява в себе си и пада, оставяйки горните няколко етажа непокътнати и стърчащи, до момента в който това, което е останало от постройката, се клати заплашително. Шокирани зяпачи заобикалят съборената кула, сочейки с смут.

Мощно земетресение с магнитуд 7,2 раздруса целия остров Тайван, като за Япония и Китай е издадено ужасяващо предизвестие за цунами, защото постройките се разклащат и предметите се разрушават в домовете на хората.

Преглед фрагментите тук:

Други видеоклипове, оповестени в TikTok, демонстрират редица други здания, които са се срутили,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР