Шокиращи кадри показват момента, в който огромен тир премазва мястото

...
Шокиращи кадри показват момента, в който огромен тир премазва мястото
Коментари Харесай

Огромен тир премаза мястото на тежка катастрофа, има ранени ВИДЕО

Шокиращи фрагменти демонстрират момента, в който голям тир премазва мястото на случила се по-рано злополука в американския щат Тексас. В резултат минимум двама души са били ранени.

Полицията в Тексас в началото е реагирала на сигнал за злополука с две коли в петък. При това, тир малко преди мястото на случая е поднесъл на хлъзгавата настилка и се е преобърнал навръх мястото на злополуката.


Няколко други автомобила са се забили в задната част на тира заради гъстата мъгла в региона.

Първата злополука е била блокирала западните ленти на автомагистралата, а служителите на реда са проучвали мястото на случая.

Кейлъб Холдър, който работи за локалната медия KCBD като фотограф, е снимал мястото на случая, когато големият тир е връхлетял, обръщайки се, при опит да не удари червен всъдеход, който го засякъл, сменяйки лентата на придвижване.

Вижда се по какъв начин камионът се доближава към пътния служители на реда, до момента в който всички останали бягат, с цел да се спасят. След това ремаркето се прекатурва и се забива в няколко коли.

"Видях по какъв начин камионът идва. Знаех, че би трябвало да тичам. Част от работата ми е да фотографирам инфарктни точки, да фотографирам на видео какво се случва на тях ", споделя Холдър.

Камионът е блъснал един пътен служители на реда и е блокирал различен човек, който се е намирал в различен камион.

Екипът на локалната пожарна са съумели да извадят водача на пикапа.

Двамата ранени са приети в болница.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР