Шокираща новина: Слави Трифонов аут от bTV Известната поп фолк

...
Шокираща новина: Слави Трифонов аут от bTV Известната поп фолк
Коментари Харесай

Поп фолк елитът скърби за Слави Трифонов СНИМКИ

Шокираща вест: Слави Трифонов навън от bTV

Известната поп фолк певица Роксана страда за прекратяването на едно от най-популярните и дълго задържалите се на телевизионния екран излъчвания, а точно " Шоуто на Слави ". Припомня ме ви, че нощес в предаването си, той персонално съобщи, че контракта на " Шоуто на Слави " изтича на юли месец, и той няма да бъде възобновен.

Публикуваме текста без никаква редакторска интервенция, който тя изпрати до МарицаБГ:

Тъжна съм, погрешно ми е и в това време не желая да допускам,че предаването в което заблестя моята звезда на певица слиза от екрана след цели 19 години.

19 години и милиони мигове на обич, благополучие музика, истини, сълзи,разочарование, родолюбие,срещи,победи и доста, доста смях.

Предаване легенда основано от най огромният за мен в историята на шоубизнеса в България шоумен, музикант, артист,певец,водещ, водещ,но на първо място огромен човек, Слави Трифонов.

Благодаря ви от сърце господин Трифонов за това,че повярвахте в мен, че ми дадохте късмет и отворихте вратата на огромната сцена за мен.

Благодаря за това, че нося името Роксана с което вие ме кръстихте и с което към този момент осем години създавам и строя сполучливо своята кариера.

Благодаря за всичко това на което ме научухте и в " Стани поп фолк звезда " и в " Гласът на България ", а то е скъпо.

Едно от най значимите неща които научих е да имам вяра в себе си и в това време да внимавам какъв брой съм си повярвала, в случай че желая след време да остана,да остане моята музика в сърцата на хората,дори когато мен към този момент ме няма. Благодаря ви,че съм една дребна част от историята на едно огромно предаване.

Обичам ви.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР