Шофьорските курсове ще имат нови цени, а някои фирми дори

...
Шофьорските курсове ще имат нови цени, а някои фирми дори
Коментари Харесай

Автошколи в Русе вдигат цените на курсовете

Шофьорските курсове ще имат нови цени, а някои компании даже към този момент работят по нови цени

Това оповестява вестник, базирайки се на шефове на автошколи в града.

От април с 10% ще се вдигнат курсовете в автошкола „ Николов “, потвърдиха оттова за русенската медия. Основната причина са цените на горивата и нарасналите равнища на осигуровките за чиновниците от април, разясниха от компанията. С толкоз ще скочат и цените в „ Руан “, цената на курса се чака да се увеличи от 50 до 100 лв., прецизираха от компанията. Вече с 50 лв. цените е вдигнала автошкола „ Христов “ и курсистите заплащат 800 вместо 750 лв. както до момента.

Компаниите удостоверяват, че главното им перо са цените на горивата и сега към този момент даже работят на загуба.

На този стадий от школа „ Игнатов “ задържат повишението на курсовете и към този момент ще продължат да образоват против 700 лв. плюс 50 лв. за държавни такси. Фирмите се надяват обстановката да се успокои, само че споделят, че всяко решение сега е предпоследно поради инфлацията, цените на горивата и войната в Украйна.

Получаването на шофьорска брошура е обвързвано и със довеждане докрай на образованието по първа долекарска помощ в БЧК. На този стадий няма нарастване на цените на курсовете на БЧК, съобщи шефът на Българския червен кръст в региона Антоанета Ябанозова. Тя изрично отхвърли на този стадий да има някакво повишаване на заплащането. „ Няма такова нещо, даже не сме известени да има дори някакво разискване по тази тематика. Обясняваме на всички, че няма такова покачване “, заяви Ябанозова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР