Шофьори от градския транспорт в Пловдив системно продават употребявани билети.

...
Шофьори от градския транспорт в Пловдив системно продават употребявани билети.
Коментари Харесай

Пловдивчани: Стига вече! Писна ни да ни пробутват употребявани билети в градския транспорт

Шофьори от градския превоз в Пловдив редовно продават използвани билети. Медията ни неведнъж е съобщавала за известната процедура измежду водачите, които напълно демонстративно си разрешават да правят това нарушаване.
Прочетете още
В следващия сигнал по този мотив до медията ни става въпрос за автобусна линия № 21. Пловдивчанин описа, че водачите от тази линия масово продават използвани билети, с което вършат данъчно престъпление по стотици пъти на ден. Добавя още, че действието се прави напълно демонстративно и се вижда от всички пасажери на градския превоз.

„ При поискване на нов билет от талона, с който те разполагат все още, се започват сериозни псувни и закани за физическа разправа с пасажера, който си е разрешил да желае постоянна услуга. Самият външен тип, хигиена и психическо положение на тези водачи е под подозрение дали въобще дават отговор на условията за такива ”, описа още читателят ни.

Според него при по този начин откритите условия за предложение на обществената услуга, която е и субсидирана от налозите на хората, водачите подлагат под въпрос смисъла от съществуването на услугата.

Свързахме се със притежателя на транспортната компания „ Автотранс Чолаков ”, която извършва въпросната линия. Димитър Чолаков съобщи пред наш кореспондент, че водачите са предизвестени и са наясно, че тази процедура е изрично неразрешена.

„ Запознат съм с тази процедура, водачите го вършат това от доста време. И го вършат, тъй като знаят доста добре, че няма фрагменти и се възползват от това състояние. Преди години не си го позволяваха и сме налагали санкции, само че всеки един от тях е осведомен с разпоредбите и знае, че това е нарушаване ", съобщи той. 

Чолаков разяснява, че всички водачи са инструктирани по какъв начин да извършват вярно отговорностите си, само че в случай че има пропуски ще бъде осъществена инспекция. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР