Шофьорът, причинил катастрофата, при която в събота загина футболният треньор

...
Шофьорът, причинил катастрофата, при която в събота загина футболният треньор
Коментари Харесай

Начо Пантелеев от рода на Манджите: Любител на високите скорости и скъпите коли, с едва 16 месеца стаж зад волана

Шофьорът, предизвикал злополуката, при която в събота почина футболният треньор Ферарио Спасов, е 24-годишният Начо Пантелеев. Любител на високите скорости и скъпите коли, с едвам 16 месеца стаж зад кормилото, Начо е от ромската фамилия с прякор " Манджите ", заяви Българска национална телевизия.

Като своите родственици, той живее в голяма къща в центъра на Лясковец и показва висок стандарт на живот. Хората го разказват като характерен представител на своя жанр – със самочувствие, с доста пари и огромна пристрастеност към скъпите коли. Стана ясно, че мъжът самичък се е похвалил по какъв начин кара по улиците на Велико Търново с 268 км/ч. Негова фотография в обществените мрежи по какъв начин държи газов револвер стана мотив за полицейски обиск на дома му през вчерашния ден.

" Живея тук, нощно време беше някакъв пъкъл с неговите коли ", споделя локален гражданин.

" Той до колкото разбрах преди месеци стълба беше блъснал, през лятото ", сподели жена от Лясковец.

" Като порасна стартира да върви в непознати страни да работи, с цел да направи женитба на сестричката си. За мене е положително момче ", счита съседка.

Друго забавно за " Манджите " е, че никой в Лясковец не знае какво тъкмо работят. Някой споделят, че са строители, други, че работят в чужбина и се занимават с джебчийство.

Начо, обаче, сигурно няма нито ден стаж в родния си град.

" Знам, че вървят някъде по чужбина да работят, само че какво тъкмо – не знам ", сподели локален гражданин.

" С какво се занимават? Строителни действия ли, такива работи. Той дядото беше, със строителство се занимаваше ", изясни съседка.

" Мисля, че - асфалт ли. Не знам, не мога да кажа ", сподели жена от града.

" Скрити карти са, единствено това ще кажа. Не е хубаво да разправям, тъй като обети ще ме застигнат ", показа друга жителка.

Съседи описват, че през лятото Начо правил молебен за здраве и постоянно уважава паметта на татко си, който по подигравка на ориста умира в автомобилна злополука./Fakti.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР