Шофьорът на линейката не е гледал каква е пътната обстановка

...
Шофьорът на линейката не е гледал каква е пътната обстановка
Коментари Харесай

Шофьорът на линейката – виновен за мелето с 2 жертви. Голфът намалил, за да даде път

Шофьорът на колата за спешна помощ не е гледал каква е пътната конюнктура и безусловно е помел „ Голфа “ пред себе си, при която злополука починаха двама души, оповестява Lupa.bg, цитирайки проверяващи. Катастрофата става на относително прав ичастък. Въпреки че към момента не са ясни резултатите от експертизата, допуска се, че водачът на леката кола е видял незабавния автомобил и е понижил, с цел да му направи път за изпреварване.
Именно това понижаване е било съдбовно за лидера на немското возило. Загинал е пациентът, транспортиран със профилирания автомобил и водачът на лекия автомобил.
Шофьорът на колата за спешна помощ и лекарят са с тежки контузии, откарани в болничното заведение в Сливен, където техните сътрудници се борят за живота им. Ако водачът на колата за спешна помощ оживее, той ще бъде притеглен като обвинен за гибел по несъобразителност на повече от едно лице.
На място се прави оглед. До привършване на процесуално-следствените дейности придвижването в сектора на произшествието се реализира в едната лента.
Движението по път II-66 Сливен – Нова Загора при разклона за с. Гавраилово се реализира в двете посоки в една лента заради злополуката, оповестяват от Агенция „ Пътна инфраструктура “. Трафикът се контролира от „ Пътна полиция “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР