Шофьорът на джип навлязъл в грешната лента за движение и

...
Шофьорът на джип навлязъл в грешната лента за движение и
Коментари Харесай

Джип помете 25 новобранци от полицейска академия в Лос Анджелис докато тичали

Шофьорът на джип навлязъл в неверната лента за придвижване и минал през десетки новобранци от полицейската академия на шерифа на окръг Лос Анджелис , които се движели във групировка по време на подготовка рано в сряда, като ранил 25 от курсантите, оповестиха управляващите, съобщи Асошиейтед прес.

Най-сериозните пострадвания включват контузии на главата, счупени кости и " загуба на крака ", съобщи шериф Алекс Вилянуева. Той сподели, че петима души са с сериозни пострадвания, четирима са със междинни по тежест пострадвания, а 16 - с леки.

" Засега наподобява, че става въпрос за случай, отблъскващ случай ", сподели Вилянуева и добави, че са му споделили, че мястото е изглеждало като след самолетна злополука.

Маратонки и раница бяха разхвърляни по земята. Наблизо е имало и знак за ограничаване на скоростта до 25 благи в час (40 км/ч).

" Имаше толкоз доста тела, пръснати на всички места, в разнообразни положения на пострадване, че беше много травматично за всички участници ", сподели Вилянуева.

Около 75 новобранци от шерифството на Лос Анджелис и няколко локални полицейски служби тичали във групировка по улицата малко преди 6:30 ч. в предградието на Лос Анджелис Уитиър, когато водачът се отклонил в неверната лента и налетял върху тичащите, преди да се блъсне в близкия дирек за осветяване, оповестиха управляващите.

" Слава Богу, че има дирек, тъй като автомобилът се е блъснал в него и е спрял, вместо да удари още новобранци ", сподели капитан Патрик Макдоналд от академията.



Шофьорът е разпознат единствено като 22-годишен мъж от предградието Даймънд Бар, който е получил леки пострадвания. Шерифът съобщи, че полевият тест за трезвеност на лидера е бил негативен.

Чарли Сампсън, един от началниците на Калифорнийския пътен патрул, който води следствието на злополуката, съобщи, че чиновниците преглеждат всички благоприятни условия, вариращи от съзнателно действие до шофиране под въздействие на алкохол или други субстанции.

Курсът на новобранците е в осмата седмица на образование и му предстояли още 14 седмици.

Новобранците се движели в четири колони с две черно-бели радиоколи и осем " регулировчици ", облечени в светлоотразителни жилетки, сподели Макдоналд. Те били минали към 1,5 благи (2,4 км) от типичното, 3,5-милно (5,6-километрово) подготвително тичане и били облечени с бели тениски и зелени къси панталони, сподели той.

Пострадалите са получили помощ от близката станция на противопожарната работа, само че също по този начин някои от най-тежко ранените незабавно са били превозени непосредствено в лечебни заведения, което евентуално е избавило живота им, съобщи началникът на пожарната в окръга Антъни К. Мароне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР