Шофьорът на автомобила, причинил катастрофата на столичното Околовръстното шосе се

...
Шофьорът на автомобила, причинил катастрофата на столичното Околовръстното шосе се
Коментари Харесай

Свидетели на катастрофата на Околовръстното: Шофьорът очевидно беше неадекватен

Шофьорът на автомобила, предизвикал злополуката на столичното Околовръстното шосе се е държал надменно и е бил в безусловно несъответстващо положение . Това описаха в студиото на “На фокус ” очевидци Биляна Борисова и Михаил Главчев.

При случаят на място почина френски жител, а неговата спътничка е в тежко положение в болница.

Шофьорът на първокласния автомобил е бил в “ нетрезво положение ”. Така го дефинира Михаил Главчев. “Той беше към нас, говореше по телефона ”, спомня си мъжът.

”Обзе ме яд, когато той се обърна към мен с думите: “ Какъв българин си ти, че си се загрижил за чужденци ”, описа още очевидецът.
 
 Ринг мол злополука Българска телеграфна агенция

“Движихме се в противоположна посока. След като подминахме мола видяхме “Порше Панамера ” да лети с гневна скорост . Много бързо ни подмина. 2-3 секунди по-късно чухме заплашителен сблъсъ к. Видяхме пушек и хвърчащи елементи. Обадихме се на 112 ”, описа Биляна Борисова, предава. Обръщат колата и отиват да оказват помощ на потърпевшите.

“Шофьорът на ударената кола се опитваше да извади пасажерите откъм гърба. Чуваше се, че дамата диша тежко, а тялото на мъжа беше безжизнено ”, описа още Борисова.

Първо идва екип на “Спешна помощ ”, малко по-късно идва и полицията. “Почувствахме се безпомощни, когато не успяхме да отворим вратата на обърнатия автомобил ”, сподели още свидетелката.
 
 Катастрофа на Околовръстното София Българска телеграфна агенция

По думите им водачът на първокласния автомобил се е държал безочливо. “Това, което ми направи най-лошо усещане е, че органите на Министерство на вътрешните работи не откриха никакво съображение да го задържат ”, описа Главчев, който е приключил академията на Министерство на вътрешните работи.

Шофьорът на удареният автомобил “Форд ”, разказал на очевидците, че карал с към 60км/час, а двамата френски жители са били посетители у нас.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР