Шофьорът е употребил наркотици Прегазеното снощи момиче на пътя между

...
Шофьорът е употребил наркотици Прегазеното снощи момиче на пътя между
Коментари Харесай

17-годишно момиче е жертва на убийството по пътя край Гоце Делчев, шестима души са задържани

Шофьорът е използвал опиати
Прегазеното нощес момиче на пътя сред гоцеделчевските села Хвостяне и Дъбница е на 17 години от квартал „ Кремиковци “ в Гърмен. Тя е пътувала с други двама души в кола, оповестиха от Окръжната прокуратура в Благоевград.

Инцидентът е станал към 20 часа. Сигналът е подаден от преминаващи коли.

В хода на следствието е открито, че тя се е возела там с автомобил, в който имало още две лица – водачът и сателит. Единият е бил от гърменския квартал " Кремиковци ", откъдето е и жертвата.

По неразбираеми към този момент аргументи девойката е слязла от колата, след което е била прегазена от различен лек автомобил, в който са пътували четирима души.

Към момента са арестувани и шестимата – двамата спътници на момичето и четиримата, пътували в другия автомобил, който я е прегазил. са били от Блатска и Хвостяне.

за аргументите, заради които момичето се е намирало на това място в същото време. Извършена е аутопсия на натрупа, която се чака да даде изясненост във връзка с механизма на осъщественото закононарушение.

За момента не е известно къде се е намирала на пътното платно и какво е било ситуацията на тялото ѝ преди да я прегазят.

Проверяват се всички версии. Не се изключва момичето към този момент да е било мъртво, когато пред тялото е минал вторият автомобил.

Предстоят разпити на очевидци, огледи на колите и на местопроизшествието.

Няма връзка сред пътуващите в двете коли.

Девойката обаче се е познавала с двамата си спътници в автомобила, от който по някаква причина тя слязла. Тя е имала другарски връзки с единия.

За момента не се знае и дали колата, която е минала през тялото на момичето, се е движела бързо, само че секторът там е прав и допуска по-висока скорост.

Установено е, че лидерът, който е управлявал този автомобил, е карал след приложимост на наркотично вещество. Освен това откакто прегазил девойката, той не спрял и траял да се движи по пътя.

Изяснява се още дали момичето е насилвано преди случая, както и дали е заплашвана. Не е ясно дали не е била физически и душевен измъчвана.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР