Шофьор загина, след като се блъсна с колата си в

...
Шофьор загина, след като се блъсна с колата си в
Коментари Харесай

Шофьор загина, след като се блъсна с колата си в трактор

Шофьор почина, откакто се блъсна с колата си в трактор. Инцидентът е станал тази заран в Плевенско, на пътя сред селата Българене и Стежерово, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОД на МВР) в Плевен, представени от Българска телеграфна агенция.

Сигнал в полицията е постъпил в 07:13 часа. Установено е, че лидерът на лекия автомобил е настигнал трактор с влекач и се е блъснал в него. Тежката машина е ръководена от 45-годишен. На място умира 61-годишният водач на лекия автомобил. Не е изменена организацията на придвижването на транспортните средства. На място придвижването се контролира от пътни служители на реда, прибавят от ОД на Министерство на вътрешните работи.

През миналото денонощие двама души са починали, а 19 са ранени при 19 тежки пътнотранспортни катастрофи в страната, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. От началото на септември на територията на страната са станали 512 тежки произшествия, жертвите от които са 34, а потърпевшите – 652-ма. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР