Шофьор, употребил кокаин, е установен при специализирана полицейска операция на

...
Шофьор, употребил кокаин, е установен при специализирана полицейска операция на
Коментари Харесай

Арестуваха шофьор, употребил кокаин при акция на магистрала “Тракия“

Шофьор, използвал кокаин, е открит при профилирана полицейска интервенция на автомагистрала " Тракия ". Това заяви старши контрольор Георги Христов. Водачът е български жител, арестуван е и е отказал да даде кръвна проба за проучване.
Прочетете още
На автомагистрала " Тракия " се организира профилирана полицейска интервенция по метода „ широкообхватен надзор ". Проверките на моторни транспортни средства (МПС) се правят взаимно от чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - София, Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ), Агенция " Митници ", Националната организация за приходите (НАП), Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " и Държавна организация " Безопасност на придвижването по пътищата ".

От сутринта са тествани 45 моторни транспортни средства и 62 лица, като има формиран акт за липса на застраховка " Гражданска отговорност ". Съставен е един акт за претоварване на товарен автомобил. Връчени са 18 електронни фиша за санкции на водачи и са формирани 14 фиша, сподели старши контрольор Христов.

Автомобилите ще бъдат проверявани за техническата редовност, а водачите за приложимост на алкохол или опиати, дееспособност, застраховка " Гражданска отговорност ", потреблението на предпазни колани. Товарните коли ще бъдат проверявани за времето за отмора на водача и за заетост на товарите, разяснява Христов. Относно концепцията общинските камери да бъдат включени в наблюдението и контрола на нарушителите Христов съобщи, че ще бъде плюс.

Старши контрольор Георги Христов прикани в никакъв случай да не караме след приложимост на алкохол, както и да не управляваме с превишена скорост.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР