Шофьор стана причина две момчета да се озоват в болница

...
Шофьор стана причина две момчета да се озоват в болница
Коментари Харесай

Задържаха шофьор, прегазил две момчета нса тротоар, едното е в изкуствена кома

Шофьор стана причина две момчета да се озоват в болница в Разградско. След случая той избягал от местопроизшествието. Това е станало малко след среднощ в село Ясеновец. След часове търсене водачът беше арестуван.

По-голямото от момчетата - на 16 години, е настанено в Интензивното поделение на разградската болница с заплаха за живота, а по-малкото - на 15 години, е с по-леки контузии.

21-годишният водач е обяснил пред полицията, че е избягал от боязън да не бъде линчуван от роднините на семействата на двете момчета. Изследванията обаче са посочили, че е използвал алкохол.

„ След като е настъпило произшествието, водачът, по неговите думи, се е уплашил и е напуснал мястото на случая ”, сподели началникът на „ Пътна полиция ” – Разград Теодор Тодоров.

Момчетата са откарани в болница с голям брой контузии. „ Едното е с комоцио и е настанено в Хирургичното поделение. Другото момче е с по-тежка черепно-мозъчна контузия и е настанено в Интензивно поделение, където е в медикаментозна кома ”, сподели шефът на МБАЛ-Разград Станимир Георгиев, съобщи Нова тв.

След няколко часа търсене служителите на реда откриха избягалия водач. „ Около 4 часа тази заран лидерът е открит и арестуван. Тестът сподели съществуване на алкохол в кръвта - 1.24 промила. Обясни, че е използвал корав алкохол - към 50 грама ракия и към 300 грама водка ”, добави Тодоров.

Хората в Ясеновец са в потрес. „ Искаме да стои цялостен живот в пандиза, да не излиза ”, настоя Филиз - сестра на едното от потърпевшите момчета. По случая се води досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР