Шофьор с множество нарушения причини тежка катастрофа в центъра на

...
Шофьор с множество нарушения причини тежка катастрофа в центъра на
Коментари Харесай

Шофьор с драстични нарушения причини смразяваща катастрофа в София

Шофьор с голям брой нарушавания аргументи тежка злополука в центъра на София късно нощес, при която починаха две дами.  По първични данни става дума за случай, в който са взели участие три леки автомобила, измежду които и такси, както и мотоциклет. От удара единият от колите се е разцепил и се е блъснал в асансьора на метростанция " Европейски съюз ", съобщаа Българска телеграфна агенция.

Катастрофата е станала тъкмо до метростанцията, при кръстовището на бул. “Черни връх ”, бул. “Арсеналски ” и бул. “Свети Наум ”. 
КАТ откри голям брой нарушавания при причинителя на злополуката, който е избягал от местопроизшествието. “Автомобилът е с подправени номера - има софийска регистрация, а е с немски номера. В него са намерени синя лампа и стоп палка. Собственикът е с швейцарска брошура, която е отнета, има над 50 нарушавания ”, изясни Тнечо Тенев, началник на КАТ-София, който дойде на мястото на злополуката.

Сигнал за случая е подаден в 23.08 ч. На място са изпратени четири коли за спешна помощ и няколко пожарни автомобила.

Младите жени са били на тротоара на кръстовището. Ударът е бил толкоз мощен, че едната е починала на място, а другата е тежко ранена и е настанена в болница. Шофьорът на таксито също е потърпевш, само че няма заплаха за живота му.

Тази заран бул. “Черни връх ” към момента беше частично затворен за придвижване.

Очевидци са разказали, че единият автомобил се въртял по таван няколко пъти и се е разцепил на две при удара.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР