Шофьор от Монтана със стар, но запазен Мерцедес, със златен

...
Шофьор от Монтана със стар, но запазен Мерцедес, със златен
Коментари Харесай

Този шофьор на Мерцедес изби рибата по морето

Шофьор от Монтана със остарял, само че непокътнат Мерцедес, със златен номер мазета рибата, откакто паркира колата си на тротоара в Приморско и усърдно я зави с куп черги, одеяла, остарял килим и китеник. Кадър е сниман в южния курорт и е шлагер в обществените мрежи. „ Липсват единствено кашоните по гумите!”, през смях разясняват очевидци на куриозната панорама. „ Да обитаваш панелка с кюмбе, само че да не позволиш на нездравословното Приморско УВ излъчване да повреди ръчното пастиране с вълнен терлик. Понякога си мисля, че единствено генна инжекция през северния полюс на черепа може да пребори - най-малко отчасти ганьовизъмът...”, разяснява различен консуматор в обществената мрежа.



Трети иронично питат дали багажникът не е увит с чипровски килим, а други се чудят дали човечецът си е домъкнал килимите и пътеките от Монтана или влизали в цената за нощувката му в Приморско.



При всички положения сходна панорама наподобява повече от неуместно и е доказателство на максимата, че човек може да излезе от селото, само че не и селото да излезе от него.

Източник: Флагман
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР