Шофьор на такси издъхна, след като влезе в спор и

...
Шофьор на такси издъхна, след като влезе в спор и
Коментари Харесай

Таксиметров шофьор издъхна след бой в София

Шофьор на такси издъхна, откакто влезе в спор и пердах с пасажер от друга кола. Трагичният случай стана през днешния ден по здрач в столичния кв. „ Разсадника “.

Според очевидци автомобил, каран от младо момиче, влезнал в еднопосочна улица. Отсреща, в нарушаване, обаче се задал таксиметров автомобил и колите не могли да се разминат. Спътникът на шофьорката – млад софиянец, подканил таксиметровия водач да даде обратно, тъй като улицата е еднопосочна. Стигнало се до словесна препирня, която прераснала в замяна на удари. В един миг двамата спрели багра. Таксиметровият водач обаче се обадил на сътрудници и другари.

Пристигналите като подкрепление още веднъж се нахвърлили на пасажера от другата кола, описаха очевидци. В един миг очевидци се намесили и съумели да прекратят кървавия пердах. Изненадващо обаче водачът на таксито се строполил на земята. Пристигнали медици и му правили сърдечен масаж. Изясняват се аргументите за гибелта на таксиметровия лидер, като ще се ревизира дали е получил инфаркт. След случая близки на умрелия обикаляли квартала и желали отплата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР