Шофьор на линейка от Бургас беше пребит. Какво е състоянието

...
Шофьор на линейка от Бургас беше пребит. Какво е състоянието
Коментари Харесай

След нападението на шофьор на линейка: Паник бутоните не помагат

Шофьор на кола за спешна помощ от Бургас беше пребит . Какво е положението му и могат ли тези похищения да бъдат прекъснати.

Голяма част от работещите в „ Спешна помощ “ признават, че са били жертва на експанзия или побой, както и че не се усещат предпазени по никакъв метод. Това сподели инспекция на bTV.

43-годишен мъж е изгубил схващане

Припомняме, че на 15 април към 18:20 часа незабавният екип е бил извикан, откакто кола с бургаска регистрация, ръководена от 18-годишен мъж от с. Дъскотна, блъска каруца с кон , в която е пътувало 8-годишно момче. Шофьорът на колата за спешна помощ се пробва да отбрани от пияните роми младото момче, отговорно за случая. В разследване на това обаче те пребиват него.

„ Шофьорът на колата за спешна помощ е в положително общо положение, само че е доста изплашен . Той е с комоцио. Към него е проявена експанзия, която не е провокирана от нищо. Но най-лошото е, че ние няма по какъв начин да мотивираме този човек още веднъж да се върне на работа, да бъде радушен и доблестен “,  обяснява доктор Димитър Желязков, зам.-началник на ЦСМП-Бургас.

Изведнъж тълпата скочи върху мен, не можах да схвана какво се случи, споделя потърпевшият

Той уточни, че от тяхна страна всичко е направено – екипите разполагат с паник бутони в таблетите и в персоналните устройства, а в самата кола има трета връзка с полицията. Въпреки всичко обаче неприятни произшествия непрестанно се случват и хората страдат от това.

„ Шофьорът и медицинският фелдшер описаха, че са оказали помощ, само че все пак са били нападнати . Тук би трябвало да отбележим, че полицията е пристигнала бързо и е имала съответна реакция – с помощта на създадените изстрели във въздуха тълпата се е разпръснала “, сподели от своя страна и Климентин Милчев, който е водач на кола за спешна помощ и ръководител на КНСБ към ЦСМП-Бургас.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР