Шофьор на автобус във Филипините бе понабит от побеснялата си

...
Шофьор на автобус във Филипините бе понабит от побеснялата си
Коментари Харесай

Разярената съпруга на шофьор го спипа с любовница и...

Шофьор на рейс във Филипините бе понабит от побеснялата си брачна половинка, откакто тя схванала, че той й изневерява. Жената нахлула рейса на мъжа си, до момента в който той бил на работа и превозвал пасажери. Инцидентът е станал в столицата Манила, оповестява " Дейли Мейл ", представено от Блиц. Притесненият и замаян водач бил заставен да спре машината и да забави пасажерите си, до момента в който жена му яростно се разправяла с него.



На фрагментите, снимани от автобусен пасажер, се вижда по какъв начин дамата крещи в предната част на рейса. " Имаме 12 деца с теб! Как можеш да съсипеш фамилията си! ", крещи тя.



Любовницата на мъжа седи на седалка покрай него, до момента в който спорът се разиграва пред нея. Шофьорът се пробва да попречи на жена му да мине зад него и да се нахвърли против другата жена.



Пътниците от своя страна приканват любовницата да си тръгне, тъй като поради нея се е забавило пътуването им. Тя скача от мястото, сграбчва раницата си и излиза от рейса, с цел да не бъде атакувана от излъганата брачна половинка.



В последна сметка пасажерите трябвало да се трансферират на различен рейс, а чиновник на реда дошъл, с цел да се опита да потуши спора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР