Шофьор извади пистолет след гонка на пътя и разправия с

...
Шофьор извади пистолет след гонка на пътя и разправия с
Коментари Харесай

Шофьор извади пистолет след гонка на булевард в Пловдив

Шофьор извади револвер след гонка на пътя и препирня с различен лидер на лек автомобил. Оръжието е газов револвер, показаха от прокуратурата.

„ Това е подред случай на безчинство при ръководство на моторно транспортно средство. Категорично желая да заявя нашата безкомпромисна позиция и нулева приемливост към сходен тип престъпност. Не инцидентно законодателят е инкриминирал това действие и го е квалифицирал като безчинство при ръководство на моторно транспортно средство “, изясни зам.-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев.

Според първичната информация потърпевшите не са с заплаха за живота

Той уточни изясни, че по първични данни единият водач е бил паркирал, вторият стопира зад него и го изчаква да освободи мястото. Тъй като този развой траял прекомерно дълго, чакащият за паркомясто мъж стартира да натиска клаксона и да му подава сигнали с фарове.

„ Момчето в първата кола е направило някакъв жест и е потеглило. След това обаче стартира гонене. Вторият водач съумява да блокира цялото трасе за напредване на бул. „ Шести септември “ в Пловдив. Момчето стопира, а нападателният водач стартира да му нанася удари в лицето “, сподели още зам.-районният прокурор.  

Според полицията револверът не е същински, само че младежите са се изплашили

Атанас Илиев призна, че е било допустимо да се стигне и до по-сериозен случай. Ето за какво прокуратурата е повдигнала обвиняване на мъжа с оръжието и към този момент му е повдигнато обвиняване.

Той благодари също по този начин на полицията в града, че оптимално бързо е оголен и арестуван виновникът за абсурда на пътя.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР