Шофьор и пешеходец превърнаха в боксов ринг натоварено кръстовище до

...
Шофьор и пешеходец превърнаха в боксов ринг натоварено кръстовище до
Коментари Харесай

Като на боксов мач: Шофьор и пешеходец се млатиха до Сточна ...

Шофьор и пешеходец трансфораха в боксов кръг натоварено кръстовище до Сточна гара в Пловдив, научи " Марица ". Пловдивчаните си разменяли закани и юмруци поради това, че колата на водача спряла прекомерно близо до момента в който другият пресичал пешеходната пътека.

Грозните подиуми се разиграли на пресечката на бул. " Найчо Цанов " и бул. " Христо Ботев " в ранните утринни часове. Пловдивчанин и негов другар чакали на светофара до пешеходната пътека, с цел да преминат. Светнало зелено и тръгнали. В същият миг обаче сигналът е зелен и за правещите десен завой от бул. " Христо Ботев " към " Найчо Цанов ". Така в същия миг завивала " Тойота ". Виждайки пресичащите пешеходци, водачът понижил скоростта и спрял. Единият пешеходец обаче се вбесил. Причината - колата била спряла прекомерно близо. Пресичащият пловдивчанин почнал да крещи и да се заканва. Шофьорът не му останал задължен. Словесният спор бързо прераснал във физическа разпра. Започнала замяна на юмруци. зародил вербален спор, който след това прераснал и във физическа разпра. СЕдналият зад кормилото крещял „ Ще ти разбия главата и зъбите “ и посягал да го удря. Скандалът и саморазправата блокирали придвижването по пътното платно. Очевидци подали сигнал в полицията и на място пристигнали униформени.

Шофьорът бил арестуван за хулиганската демонстрация, след което изправен пред съда. Магистратите го санкционирали с санкция в размер на 300 лева по Указа за битка с дребното безчинство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР