Шофьор блъсна 6-годишно дете, а после се скри в полицията

...
Шофьор блъсна 6-годишно дете, а после се скри в полицията
Коментари Харесай

Шофьор помете 6-годишно в Столипиново и избяга от линч

Шофьор блъсна 6-годишно дете, а след това се скри в полицията от гнева на роднините. Екшънът се разиграл нощес в пловдивския квартал „ Столипиново “, написа „ Марица “.

Малко след 18 часа през днешния ден 50-годишен гражданин на махалата пътувал с „ Фолксваген Голф “ по ул. „ Ландос “, когато пред колата му на пътя изскочило малко дете. Водачът не съумял да спре в точния момент и блъснал хлапето.

За броени минути на мястото се събрала огромна група близки на удареното дете и локални, които почнали да упрекват водача за случая. За да се избави от бой, лидерът избягал от местопроизшествието. Той обаче не се укрил, а отишъл напряко в Шесто районно и си признал за случая.

Междувременно близки на детето тръгнали да търсят водача на домашния му адрес в квартала, с цел да се саморазправят. По данни на „ Марица “ в сходни случаи родата на потърпевшия постоянно не подава сигнал за случая, а първо потегля да желае пари от виновника. Така станало и в този момент, само че 50-годишният водач към този момент се бил избавил от линч и заплащане, като се предал в районното.

Едва час след злополуката в квартала била извикана кола за спешна помощ. Блъснатото дете не било потърпевшо съществено, само че медицинският екип го е откарал в Спешното, където към момента ревизират здравословното му положение.

Още една злополука е станала по същото време в града под тепетата. Към 17,30 часа микробус се обърна отвън пътя сред Околовръстното шосе и Златитрап.

Причина за случая е друга кола, която идвала насреща и влезнала в лентата на буса. За да избегне удара, водачът завил внезапно и возилото се обърнало. При тази злополука няма потърпевши, като тя се е разминала единствено с материални вреди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР