Шофьор атакува екип на Градска мобилност заради поставена скоба. Нападението

...
Шофьор атакува екип на Градска мобилност заради поставена скоба. Нападението
Коментари Харесай

Шофьор нападна служители на “Градска мобилност” след поставяне на скоба

Шофьор нападна екип на „ Градска подвижност ” поради сложена скоба. Нападението е осъществено в столичния квартал „ Иван Вазов “. Шофьорът превишил времето в зелен зона с две минути и половина, а служителят е съумял да избяга, заяви.

„ Това е следващ случай на експанзия и то неприемлива експанзия. На клипа се вижда, че има и дете пред, което се разиграва цялата тази преживелица “, съобщи пред медията Румяна Милова, шеф на Дирекция „ Паркиране и подвижност “ към Центъра за градска подвижност.

Автомобилът бил арестуван със скоба, тъй като не е имало заплащане. По думите на Милова колата не била със софийска регистрация. „ Шофьорът може да не е знаел разпоредбите за паркиране в София “, уточни тя, само че е изрично, че това не оправдава проявената експанзия.

Милова към този момент е говорила със чиновниците. Единият от тях незабавно е уведомил директния си началник и е извикан екип на общинска полиция.

„ Най-странното е, че нарушителят е платил санкцията и по-късно е показал експанзия, което се случва за първи път “, разкри Румяна Милова.

Въпросният жител е бил подразнен от това, че чиновниците на ЦГМ се забавили със свалянето на скобата. По разпоредба може да се чака до един час, с цел да бъде свалена скобата, напомнят от ЦГМ.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР