Широкоформатният дигитален печат на текстил отново е сред основните акценти

...
Широкоформатният дигитален печат на текстил отново е сред основните акценти
Коментари Харесай

Високите технологии нахлуват в света на рекламата с промоционални продукти

Широкоформатният цифров щемпел на текстил още веднъж е измежду главните акценти на ревю COPIS от 2 до 4 октомври

Технологичност. Това е думата, която най-точно разказва актуалния ни живот. Разкривайки безкрайни нови благоприятни условия, високите технологии в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама ще са във фокуса на ревюто COPIS, чието 7-о издание ще се организира от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център.

През тази година форумът дава обещание да ни покаже извънредно наличие, като се организира редом с първото издание на ревюто за текстил, машини и технологии – ТМТ Експо.

Ценовите стикери са към този момент електронни

Може би сте забелязали главния минус на хартиените рекламни стикери. Често при изписването на продуктовото име се позволяват неточности или несъзнателно се пропуща някоя от цифрите в цената. Това води до потребност от изработването на нови стикери, до спомагателни разноски за комерсиалния обект и отрицателни страсти у клиента.

Съвсем скоро всички тези проблеми ще останат в историята. Защото технологиите нахлуват в света на рекламата с промоционални артикули, променяйки радикално статутквото. Посетителите на COPIS 2018, единственото ревю за щемпел и реклама в България, ще се срещнат с преимуществата на ESL - troniTag – електронна ценова връзка, показана от ВКФ Ренцел България Продакшън.

Електронните ценови етикети са използвани за информация и маркировка. Дизайнът с всички данни се създава бързо и елементарно, а въвеждането му на етикета става едвам с няколко клика на мишката посредством безжична мрежа. ESL – troniTag е вярното решение за ценово показване, обозначения върху здания, рафтово пространство и индустриални процеси. Успоредно с него ще бъдат показани и последните трендове при брандираните импресивни и комбинираните екрани, които усилват продажбите и вършат марката още по-разпознаваем.

Принтерите превземат текстилната промишленост

Да! Точно по този начин. Тенденцията е налице и многочислените артикули, които ще бъдат демонстрирани по време на COPIS, потвърждават това, създавайки нови благоприятни условия пред рекламната промишленост и развиването на бизнеса.

Сред тях са необятен диапазон принтери за пряк щемпел върху текстил, един от които е D.Gen Teleios Hexa, показан от Тотем Груп. Ще бъдат показани и опциите и на HP Latex 375 printer. Машината, показана от Мираж Груп може да печата както върху банери и фолио, по този начин и върху текстил, канаваца и тапети. Прецизното позициониране на печатащите глави даже при двустранен щемпел се подсигурява от системата за следене хода на медията по време на щемпел OMAS.

В залите на Интер Експо Център посетителите ще се срещнат и с характерностите на DTG принтерите на RICOH Ri 3000, Ri 6000 и Ri 100. Създавайки висококачествени цифрови разпечатки с висока резолюция, те дават опция за пряк щемпел върху текстил – както при 100% памук, по този начин и при композиция от памук-полиестер.

„ Под светлината на прожекторите “ – широкоформатният цифров щемпел

Фирми започващи бизнеса си. Компании, които желаят да разширят производството си в областта на широкоформатния щемпел. За всички тях и целия бранш са предопределени материалите за широкоформатен щемпел HP LATEX 335 Print & Cut, които ТЕПЕДЕ – България показва. Те са удобен избор за работа върху фолио, винил, хартия, беклит и екран филми, канави и текстили.

Оптимални решения за бизнеса ще показа и Кантек. На щанда на компанията ще бъдат демонстрирани индустриални системи на CANON и Ricoh. За обогатяването на печатни произведения с непълен и обемен лак, Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ще показа MGI Jetvarnish 3D Evo. На фирмения щанд ще бъде и водещият модел за дигитален пъстър щемпел Accurio PRESS C6100, осигуряващ високо качество и продуктивност.

Технологии в рекламата, технологии в всекидневието

Сред предложенията за основаване на удобно ежедневиe Макс Пен Интернешънъл ще показа бизнес раница от ново потомство. Красива, с тримерен ергономичен дизайн, приляга компактно и комфортно на гърба, раницата има технология за зареждане на телефона.

Осигуряването на оптимален комфорт заляга и в софтуерната Ulla, която следи дали приемате задоволително течности денем. Малкото софтуерно устройство разполага със датчици за пространство и придвижване, автоматизирано включване и изключване.

Яркото наличие на одобрени български компании и мощното задгранично присъединяване са причина за триумфа на COPIS 2018. Изключителна ще бъде добавената стойност и на редом провеждащото се първо издание на текстилното ревю ТМТ Експо. Двата форума ще се разпрострат в четири изложбени зали, на обща повърхност на 9000 кв.м.

Увеличавайки своите мащаби, от 2 до 4 октомври COPIS още веднъж ще се трансформира в притегателно място за експертите. А те са единомислещи: секторът е динамичен и ще става все по-високотехнологичен. Това постанова трендовете и технологиите да бъдат проследявани непрестанно в атмосферата на професионалната платформа за бранша, която COPIS към този момент седем години основава.

Всички вести за ревю COPIS ще откриете в на уеб страницата www.copi-s.com.

Редактор: Actualno.com
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР