Шиниъд О`Конър обвини наскоро Принс, че преди време се опитал

...
Шиниъд О`Конър обвини наскоро Принс, че преди време се опитал
Коментари Харесай

Шиниъд О'Конър: Принс се опита да ме пребие

Шиниъд О`Конър упрекна неотдавна Принс, че преди време се опитал да я пребие откакто се е надрусал в дома си в Лос Анджелис, заяви в. „ Сън ”.

Ирландската певица твърди, че я е преследвал с възглавница, „ цялостна с нещо тежко “, с цел да я удари по време на причудлива късна среща сред двамата.

Шиниъд О`Конър споделя, че " доста плашещото прекарване " се е случило, когато е посетила Принс сама в Ел Ей.

Когато беше разпитана за връзката им в известно телевизионно шоу, излъчено скоро тя сподели: „ Срещнахме се един път, само че не се разбирахме доста добре, опитахме се да се сбием. Е, той се опита да ме победи, а аз се защитавах. Това не е смешка, въобще не е смешка, в действителност беше доста плашещо прекарване. "

Шиниъд твърди, че тя и Принс се скарали, когато тя отказала да стане негово протеже.

Спомняйки си за ужасяващата среща в Ел Ей, тя добави: „ Извика ме една вечер в къщата си и аз неуместно отидох сама, без да знам къде съм. Той ме извика там, тъй като му беше противен фактът, че не съм негово протеже. ”

Певицата стана известна с песента Nothing Compares 2 U през 1990 година.

Шиниъд показа в предаването: " Бягахме към колата му. Той се опита да ме удари с тази възглавница. Тогава трябваше да отида да звънна на нечий звънец на вратата. Това е, което татко ми постоянно ми споделяше да върша, в случай че попадна в сходна обстановка. Той беше подвластен от опиати по това време и в никакъв случай не съм го виждала или чувала по-късно... "

По-късно тя добави: " Аз не съм единствената, която е нападал. Едно от девойките от групата му беше в болница със счупени ребра по това време. "

Принц беше на 57 година, когато умря, откакто бе открит самичък в асансьор в дома си в Пейсли Парк на 21 април 2016 година

Резултатите от аутопсията разкриха, че той е умрял от инцидентно предозиране с фентанил - опиат, 50 пъти по-мощен от хероина.

Източник: kanal3.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР