Шим Дева започна яростна кампания срещу воденото от Индийската народна

...
Шим Дева започна яростна кампания срещу воденото от Индийската народна
Коментари Харесай

Шокираща прогноза: Индия може да се разцепи като СССР

Шим Дева стартира гневна акция против воденото от Индийската национална партия централно държавно управление. Той сподели, че връзките сред центъра и щатите се утежняват.

Индийският политик предизвестява, че:

"Няма да отнеме доста време за щатите в нашата страна да се отделят, тъкмо както стана при Съветския съюз ".

Говорителят на Шив Сена, Саамана съобщи в неделя, че Върховният съд на страната е не запомнил отговорностите си по няколко значими въпроса.
"Ако централното държавно управление не осъзнае, че вреди на хората за политически си облаги, няма да отнеме доста време на щатите у нас да се откъснат като Съветския съюз ", съобщи Саамана.

"Трябва да се вгледаме в 2020 година и да си сложим питанка по отношение на потенциала и надеждността на централното държавно управление ", добави представителят.

Всекидневникът "Маратхи " съобщи, че водачът на Индийския национален конгрес, Виджайваргия е направил сензационно разобличаване, като е декларирал, че министър-председателят Нарендра Моди е положил специфични старания да смъкна държавното управление на Конгреса "Камал Нат " в Мадхя Прадеш.

"Ами в случай че нашият министър-председател демонстрира специфичен интерес към дестабилизиране на държавните държавни управления ", питат от изданието.
"Премиерът принадлежи на страната. Страната стои като федерация. Дори щатите, които нямат държавни управления на Индийския национален конгрес, тези щати също приказват за народен интерес. Това възприятие се убива ", прибавят те.

Шив Сена също упрекна централната власт, че се пробва да смъкна от власт в Западна Бенгалия основния министър и основен на Конгреса на Тринамоол Мамата Банерджи.

"Политическите провали в демокрацията са доста чести, само че методът, по който централното държавно управление се употребява за събаряне на Мамата Банерджи, е мъчителен ", се споделя в него.

"Текат огромни манифестации и изложби по пътищата и министърът на вътрешните работи на страната ги управлява. В същото време в щати като Махаращра се изисква нощен комендантски час, с цел да се избегнат тапите в подтекста на ковид. Управителите нарушават разпоредбите и обществеността има да заплати ", написа още.

По-нататък редакцията на ръководеното издание от основния министър Удхав Такари твърди, че централното държавно управление е блъснало земята, с цел да избави артиста Кангана Ранаут и журналиста Арнаб Госвами.

Шив Сена твърди, че китайските войски са влезнали в рамките на Индия, само че страната не може да ги отблъсне, вместо това национализмът е употребен за отклонение на вниманието от рецесията.

"Китайските войски влязоха в границата на Индия през 2020 година Те окупираха нашата земя. Не можахме да отблъснем китайските войски обратно, " споделя Шив Сена.

" Но вместо това беше употребен нов бич на шовинизъм, с цел да сеотклони вниманието от рецесията. Беше поощрен протестът на китайските артикули и китайските вложения ", прибавят от редакцията.

Редакционната публикация разкритикува централните федерални управляващи и за пакета за помощ за справяне с икономическата рецесия след експлоадирането на Ковид-19.

"Целият свят имаше проблеми, само че Съединени американски щати дадоха добър пакет на своите жители, борещи се с икономическата рецесия. Този пакет е подобен, че всеки жител на Съединени американски щати ще има 65 000 рупии на месец в банковата си сметка ", споделят от редакцията.

"Същото се случи в Бразилия и Европа, само че индийските жители останаха с празни ръце даже след края на годината ", прибавят те.
Освен това изданието съобщи, че построяването на новата постройка на Народното събрание няма да промени обстановката.

"Вместо да се построи нова постройка на Парламента на стойност милиони рупии, парите би трябвало да се похарчат за здравната система, както споделиха видни хора от страната на премиера Моди ", се споделя в редакцията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР