Шейсетгодишната българка, която бе удушена най-вероятно от партньора си в

...
Шейсетгодишната българка, която бе удушена най-вероятно от партньора си в
Коментари Харесай

На тази СНИМКА: Испански общинари в минута мълчание за удушена българка

Шейсетгодишната българка, която бе удушена най-вероятно от колегата си в земеделския регион на Испания Ориуела, е била мъртва най-малко 8 часа, откакто е било получено позвъняването от причинителя, написа локалният The Leader.

Заподозряният палач е 57-годишен българин и, макар че самичък е докладвал за убийството по телефона, след идването на полицията, отказвал да каже каквото и да е повече.

Обаждането е било направено към 7,45 сутринта на 28 август и, макар че в началото се е считало, че дамата е умряла одеве, аутопсията посочила, че е била мъртва от най-малко 8 часа.

Убийството е станало в двуетажна постройка, намираща се в селото Буена Вида в покрайнините на Ориуела де Десампарадос. Когато пристигнали сътрудниците и парамедиците, всичко, което можели да сторят било да разгласят гибелта на дамата.

Според проверяващите българката е обмисляла разлъка с мъжа, с който живели дружно 20 години, макар че сега по никакъв начин не била в обстановка да си разреши сходно нещо, защото страдала от продължителна болест и поради това нямала опция да работи и да има каквито и да било приходи.

Заподозряният причинител е арестуван под стража.

Испанският вестник отбелязва, че убитата не е подавала приживе никакви недоволства, техните съседи също не са забелязвали нещо притеснително в държанието на двойката.

Служителите на общината в Ориуела излязоха пред постройката и уважиха паметта на българката с минута безмълвие (на снимката).

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР