Шейсетгодишен шофьор е загинал, а други двама души са ранени

...
Шейсетгодишен шофьор е загинал, а други двама души са ранени
Коментари Харесай

Катастрофа в Румъния с български граждани - има един загинал и двама ранени

Шейсетгодишен водач е умрял, а други двама души са ранени при злополука през днешния ден следобяд на Национален път DN6 в региона на село Топлец в румънския окръг Караш-Северин на границата с окръг Дъмбовица, оповестява Аджерпрес, като прецизира, че всички са български жители.

 

Според Окръжния полицейски инспекторат в пътно-транспортното произшествие са взели участие пет автомобила - три леки коли, един рейс и един микробус.

 

Ранените лица - мъж и жена - са били превозени до болница за проучвания и медицински грижи.

 

Според първичните следствия служителите на реда са открили, че лек автомобил, регистриран в България, ръководен от български жител на 60 години, е влезнал с челно-ляв конфликт с рейс, регистриран в окръг Олт. В злополуката са били въвлечени още два леки автомобила от окръзите Мецединц и Долж, както и микробус, регистриран в България.

" При злополуката е умрял 60-годишният лидер на лекия автомобил и е била ранена пътничка от същия автомобил, както и водачът на микробуса, като всички потърпевши са български жители, а двамата ранени са превозени до болница за медицински грижи ", посочи цитираният източник.

 

Шофьорите са тествани за алкохол и е открито, че не са консумирали алкохолни питиета.

 

Полицаите не престават следствието, с цел да открият аргументите и точните условия, при които е станала злополуката, като по случая е формирано досъдебно произвеждане.

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР