Шейни зоната до хижа Алеко на Витоша вече е с

...
Шейни зоната до хижа Алеко на Витоша вече е с
Коментари Харесай

Зоната за шейни на хижа „Алеко“ отвори врати

Шейни зоната до хижа Алеко на Витоша към този момент е с задоволително сняг и е обработена, което разреши през днешния ден да бъде открита, с цел да работи по време на ученическата почивка до неделя. Това оповестиха от Столичен общински съвет.

След това оборудването, което бе пуснато преди 2 години по самодейност на „ София – европейска столица на спорта “ ще е отворено през цялата зима всеки уикенд от петък до неделя при подобаващи метео условия.
 шейни София Витоша Столичен общински съвет
Зоната се намира в непосредствена непосредственост над х. Алеко, пътеката е с указателни табели. Самата поляна на границата на гористия пояс е обработена от машини, тъй че да предлага съвършен за втурване с шейни надолнище, а на финала приключва с противонаклон за прекъсване.

Мястото е идеално за корпоративни тържества, фамилни празници и съревнования, при предпочитание могат да се обезпечат спомагателни атракции и занимания: викторини с доста награди, състезания за най-хубава визия на шейна, за снежна фигура, за най-атрактивно претъркаляне в снега, борба със снежни топки, изтегляне на въже и други занимания, в които „ София – европейска столица на спорта “ има богат опит от организирането на годишните зимни фестивали. Заявки и подробна информация – на тел. 0887306813.
 шейни София Витоша Столичен общински съвет
Шейни-зоната е част от устрема на Столична община хората да живеят интензивно, да спортуват, да се отдават на физически и занимателни занимания през зимата, да се любуват на страстите, които дава планината. Целта е да се стимулират децата да се срещнат и да заобичат спорта и заниманията посредством незабравимите срещи със зимните дисциплини. „ София – европейска столица на спорта “ е подготвила още доста снежни празници през зимата, детайлна информация ще намерите в уеб страницата и във фейсбука на самодейността.

Ако желаете да осигурите снежни усмивки за децата – шейни-зоната на Витоша е точното място - през ваканцията и през цялата зима.
 Столичен общински съвет

 Столичен общински съвет
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР