Шествието в защита на традиционното християнско семейство във Велико Търново

...
Шествието в защита на традиционното християнско семейство във Велико Търново
Коментари Харесай

Шествие в защита на традиционното семейство във Велико Търново

Шествието в отбрана на обичайното християнско семейство във Велико Търново затвори придвижването от паметника „ Майка България “ до Съдебната палата. Около 50 фамилии с децата си се оповестиха срещу

Традиционното българско семейство се оказва, че не е обикновено, а от Европа идват нови тактики, в които децата са по-отделени от фамилията и родителите си, съобщи Красимира Станева от съдружие “Род Интернешънъл ", уредник на протестното шествие във Велико Търново: 

„ Обикновените хора не са на мода, никой не е в наша отбрана, никой не ни поддържа, никой не ни оказва помощ. В момента на мода са другите, другите. Това нещо се насажда и в учебно заведение, децата считат, че това е съвременно, в фамилията не можем да го променим “. 

В шествието, което затвори за малко придвижването и мина без произшествия в центъра на Велико Търново, се включиха фамилии с децата си: 

„ Думата джендър на моето дете не мога да му обясня какво значи, желая да го науча какво е същинско семейство “, сподели майка. 

„ На фамилията не му е наред това, че се пробват да прокарат разнообразни идеологии, които са разнообразни от българската традиция “, добави участник в шествието. 

„ Като майка не съм съгласна с това да разделяме едно семейство и да твърдим, че там може да има нещо по-различно от мама и тате “.  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР