Шествие в подкрепа на правителството на Кирил Петков и вицепремиера

...
Шествие в подкрепа на правителството на Кирил Петков и вицепремиера
Коментари Харесай

Бащата на Кирил Петков вади хиляди в подкрепа на премиера и Асен Василев

Шествие в поддръжка на държавното управление на Кирил Петков и вицепремиера Асен Василев провеждат съидейници на " Продължаваме промяната " вечерта на 22 юни на жълтите павета. А тона за демонстрацията в деня, в който се допуска, че може да стартира процесът по рухването на ветото за РСМ от София, даде персонално бащата на Петков - Петков. Още в края на предходната седмица той прикани всички, вярващи на сина му и заместника му да се съберат на площада.



" Нека всеки, който желае да бъде част от смяната да пристигна пред Народното събрание на 22.06.2022 година от 18:30.

Страната ни през днешния ден е в рецесия. Политическа, икономическа и даже такава на идентичността. Води се борба с мафията, сраснала се с страната ни. Скандалите във властта станаха всекидневие. И не на последно място - в Европа бушува безумна война.



България през днешния ден е на кръстопът и от нас зависи по кой път ще поемем. Ще изберем народна власт или авторитаризъм, независимост или послушание, храброст или боязън. Ние желаеме да живеем в правова страна с господство на закона. Искаме битката с корупцията да продължи.

Искаме бистрота, политическа и икономическа самостоятелност. Искаме почтено бъдеще като част от Европа! Заради всичко това поддържаме сегашното държавно управление, тъй като не желаем джипки и каскети! Сега е нашият късмет да заявим позицията си ", пишат уредниците. По информация на Lupa.bg това са учредители на " Продължаваме промяната " - единият канадски гражданин на име Валери Стефанов, и Мариана Ангелова.
ТЕМА преди 1 час 1118 преди 2 часа 1511 преди 4 часа 1366
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР