Шествие, хепънинг и концерт в подкрепа на развитието на зимния

...
Шествие, хепънинг и концерт в подкрепа на развитието на зимния
Коментари Харесай

София подкрепя развитието на зимния туризъм в България с шествие, хепънинг и концерт на 11 януари

Шествие, хепънинг и концерт в поддръжка на развиването на зимния туризъм в България се провежда в София на 11 януари 2018 година с присъединяване на Skiller & Atash, TITA, Елица Тодорова, братя Пищолски и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers. Това оповестиха в писмо до медиите Сдружение "Бъдеще за община Банско ".

Публикуваме писмото без редакторска интервенция:

"Здравейте другари на зимните спортове в България,

Ние от съдружие „ Бъдеще за община Банско “ ви каним на едно друго събитие на 11.01.2018г. в поддръжка на зимните спортове в България под надпис „ Аз желая да карам ски в България “. Нека всеки, който обича ските и желае децата ни да карат ски и сноуборд в положителни условия в България, излезе да се забавляваме в поддръжка на нашия обичан спорт. На 11.01.2018г. шествието ще стартира в 18 ч. от ъгъла на бул. "Патриарх Евтимий " и бул. "Витоша " и ще продължи в посока Министерски съвет до площад "Александър Невски ", където ще прерасне в концерт. През цялото време DJ Sprite ще се грижи за положителното въодушевление на участниците в компанията на международния първенец по бийтбокс Skiller & Atesh и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers. Озвучаването ще се реализира с неповторим празненство джип Хамър. Около 19ч. се чака шествието да доближи крайната си цел- площад Александър Невски, където ще стартира концертът. За положителния дух на почитателите на ските и сноуборда ще се погрижат Елица Тодорова, братя Пищолски и Тита, дружно с Skiller & Atesh, DJ Sprite и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers.

Каним и всички софиянци, които обичат да карат ски на Витоша и не желаят лифтовете на ски зона „ Алеко “ да са от детството им, да се присъденият към шествието и концерта.

Събитието се поддържа от скиори и сноубордисти от всички зимни центрове в страната.

Цялото мероприятие е в поддръжка на държавното решение за развиване на зимния туризъм и се финансира напълно, в това число и концерта от Сдружение "Бъдеще за община Банско ", се споделя в писмото.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР