Шесткратният носител на Златната топка Лионел Меси е поставил 5

...
Шесткратният носител на Златната топка Лионел Меси е поставил 5
Коментари Харесай

Меси има 5 условия, за да преподпише

Шесткратният притежател на Златната топка Лионел Меси е сложил 5 условия пред клубните шефове, с цел да постави подписа си под нов контракт оповестява Eurosport. Сегашното съглашение на аржентинеца изтича през лятото, когато той става свободен сътрудник.

Подобряването на резултатите на тима, както и избора на Жоан Лапорта за нов президент, върнаха очакванията на "Камп Ноу ", че гаучото няма да напусне, защото е в отлични връзки с 58-годишния шеф. Това обаче не е задоволително и той има още условия, преди да даде финален отговор за бъдещето си.

Желанието на Лео е да изчака до края на акцията, с цел да види какви ще са резултатите и представянето на тима в оставащите дуели. Успоредно с това той желае да види положителна смяна и отвън терена що се касае до работата на началниците. 33-годишният нападател упорства и за солидна селекция, която да повдигне качеството на отбора. Той чака да види дали ще бъде приключено привличането на Ерик Гарсия от Манчестър Сити, като също така разчита клубът да вземе и огромно име като Ерлинг Халанд.

Друг приоритет за него е "блаугранас " да извърнат повече внимание на интергиране на юноши от школата в първия тим. Освен това той желае да има директна и непрекъсната връзка с Лапорта, с който да разискват значимите тематики, свързани с клуба.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР