Шестият вечерен турнир „Лото“ категория ИТЛ 125 на най-голямата верига

...
Шестият вечерен турнир „Лото“ категория ИТЛ 125 на най-голямата верига
Коментари Харесай

Шестият вечерен турнир на Интерактив тенис започва в понеделник

Шестият вечерен шампионат „ Лото “ категория ИТЛ 125 на най-голямата верига за фенове Интерактив тенис стартира в понеделник на кортовете на Националния тенис център. Надпреварата ще изправи един против различен начинаещи играчи, които желаят да натрупат опит в надпревари, а към този момент присъединяване са декларирали 22-ма души. Записването е отворено до петък, а надпреварата е отличен късмет за среща с нови противници в прохладата на Борисовата градина. Мачовете започват в 20:00, 21:00 и 22:00 часа, а схемата е отворена и за мъже, и за дами.

На 30 юли стартира конкуренцията и при приблизително напредналите – категория ИТЛ 250, а записването е отворено до 27 юли. Състезанието е уместно както за начинаещи, по този начин и за играчи с прочут опит в любителски шампионати. Срещите са оспорвани и освен са инспекция на физическата издръжливост и уменията на корта, само че и каляват душeвността.

Седмица по-късно, на 6 август, идва ред на най-опитните тенисисти на Интерактив тенис. Състезанието обаче е отворено и за начинаещи, като в първия кръг схемата ще ги изправи против допустимо най-равностоен съперник.

Както нормално, спечелилите в трите категории на шампионата ще получат купи и медали, а уредниците и домакините от Националния тенис център дават обещание отлични условия за игра и студена бира след мачовете. Повече детайлности за веригата и за Шестия вечерен шампионат „ Лото “ можете да намерите на уеб страницата interactive-tennis.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР