Шестият епизод на Като две капки вода“ отново представи най-добрите

...
Шестият епизод на Като две капки вода“ отново представи най-добрите
Коментари Харесай

Фурор! Кой преплете устни с Вергов в Капките

Шестият епизод на „ Като две капки вода “ още веднъж показа най-хубавите фалшификати в телевизионния ефир. Зрителите видяха новите 10 атрактивни облика на звездните участници и гласоподаваха за тях. Тази вечер към журито се причисли артистът Миро, който също беше участник в сезон 5 на шоуто, само че за първи път имаше опция да оцени осъществяванията, дружно с  Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки.

„ Скъпи, сътрудници, бяхте изумителни. Не знам какво направихте и се усещам доста нестабилно, че би трябвало да ви правя оценка. Наистина велики “, разчувствуван бе Миро преди да даде оценките си на звездите.

За шести следващ епизод феновете, журито, менторите и участниците избраха друг победител за вечерта. Този понеделник първото място сграбчи артистът Дарин Ангелов със страхотната реплика на фолк дивата Камелия.

„ Браво, мен! Изпя песента, изтанцува я! Стана шоу! Много добре се оправи “, показа Фънки за осъществяването на шлагера „ Луда по тебе “, а Юлиан Вергов, който Дарин целуна по време на осъществяването си, допълни: „ Браво за това осъществяване. В Камелия има една нахаканост и това е най-трудното нещо за реплика. Справи се ужасно. “ 

Най-забавното шоу за преобразявания стартира с победителката от предишния понеделник – Алисия. Певицата смени пола си и излезе на сцената като носителят на голям брой награди „ Грами “, „ Златен глобус “ и даже „ Оскар “ – Принс. След нея Моню Монев имаше нелеката задача да се превъплъти в друга международна звезда – Бой Джордж, а с осъществяването си на „ Hare Krishna ” придвижи феновете чак в Индия. Есил Дюран се трансформира в австралийката Кайли Миноуг и впечатли с изключение на с глас, и с танцувалните си умения благодарение на страхотната хореография и танцьорите от Funky Monkeys.

Още една международна звезда се появи под прожекторите на „ Като две капки вода “ довечера. Анелия сподели страстта и неповторимото театрално държание на великата Тина Търнър. Малко преди този момент Краси Радков изправи публиката на крайници, като се превъплъти по несравним метод в нежната французойка Индила.

„ Браво, Краси. Изумен съм от това, което направи. При състояние, че залата избухна в смях, до момента в който излизаше, ти съумя да надскочиш това и бъдеш толкоз сериозен в облика си “, сподели Юлиан Вергов за осъществяването.

Пред очите на самия Миро, Александър Сано извърши неговата авторска балада „ Печат от моята душа “.

„ Първо желая да прегърна Сано. Ти си индивидът, който най-вече ме изненадва в този сезон на предаването. Ти си просто ослепителен “, сподели Миро след осъществяването на артиста.

Още един участник имаше опция да имитира звезда, която беше в публиката на шоуто. Руслан Мъйнов излезе на сцената като фолк фурията Кати и усмихна публиката с осъществяването на шлагера от 90-те „ Волна пеперуда “.

„ Много се забавлявах. Руслан не ме имитира за първи път и постоянно е страховит “ – показа Кати.

Бутонът на шанса сложи още двама участника пред предизвикването на поп фолк ритмите - Дарин Ангелов изуми всички в облика на Камелия и „ Луда по тебе “, а Мариана Попова запя с гласа на ромската перла и участник в два сезона на „ Като две капки вода “ – Софи Маринова.

„ Софи може да бъде изпята единствено от певица с доста огромен диапазон, каквато си ти. Беше страхотна! “, разяснява Миро. Крисия също влезе в облик на участник на шоуто – рапъра Тото с песента му „ Чужди усмивки “.

Бутонът на шанса и довечера сложи участниците пред нови провокации. Следващият понеделник Крисия ще бъде Константин, Алисия ще имитира Майкъл Джексън, Анелия ще влезе в ролята на Кейт Флинт, Мариана Попова ще обуе обувките на Наско от БТР, Есил Дюран ще влезе под кожата на Лили Иванова, Моню Монев ще излезе на сцената като Мадона, прожекторите ще осветят Руслан Мъйнов в облика на Руши Виденлиев, Дарин Ангелов ще би трябвало да е Димо от PIF, Краси Радков ще би трябвало да пее с гласа на King Africa, а Александър Сано ще блесне като Las Ketchup.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР