Шестима ученици и двама учители от Нова Загора са под

...
Шестима ученици и двама учители от Нова Загора са под
Коментари Харесай

Българските ученици с COVID-19 в Испания са в добро състояние

Шестима възпитаници и двама учители от Нова Загора са под карантина в след позитивна проба за COVID-19. Институциите провеждат връщането им вкъщи, заяви bTV.

„ По данни на шефа на учебното заведение децата, които са с позитивни резултати, са били прегледани в Испания от доктор и са в положително общо положение. Ръководителите са останали, тъй като са виновни за децата, само че не са с позитивни резултати от проучването “, заяви и.д. шеф на РЗИ-Сливен Николина Иванова.
Имунолог: Лекарствата против COVID-19 няма да са панацея
Лекарствата против COVID-19 няма да бъдат панацея и не може да се разчита напълно на резултата им. Това съобщи доцент Снежина Михайлова, имунол...

Останалите възпитаници, които са били на продан по програмата „ Еразъм “ в Севиля, към този момент са се прибрали в България и нямат недоволства. Те са били в контакт със инфектираните си съученици последно на 13 ноември.

Когато и инфектираните деца се приберат, на всички ще им бъдат направени проучвания. Все още е рано да се изследват към този момент прибралите се възпитаници, належащо е време, сподели Николова.

Очаква се тази към този момент останалите възпитаници да бъдат превозени до България с боен аероплан „ Спартан “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР