Шестима тенисисти от топ 30 пристигат за Sofia Open 2019Новият

...
Шестима тенисисти от топ 30 пристигат за Sofia Open 2019Новият
Коментари Харесай

Шестима тенисисти от топ 30 пристигат за Sofia Open 2019

Шестима тенисисти от топ 30 идват за Sofia Open 2019
Новият шеф на Sofia Open 2019 Горан Джокович разгласи шестима тенисисти от топ 30 за сигурни в главната скица на шампионата следващата година, съобщи кореспондент на БГНЕС. На конференция в столичния хотел "Интерконтинентал" Джокович прочете имената на Карен Хачанов (№11), Стефанос Циципас (№15), Николос Басилашвили (№21), Роберто Баутиста-Агут (№24), Фернандо Вердаско (№28) и Гаел Монфис (№29). За втора поредна година присъединяване ще вземе и трикратният притежател на трофеи от Големия шлем Стан Вавринка.

Sofia Open 2019 ще се организира от 3 до 10 февруари в "Арена Армеец", а наградният фонд ще бъде рекордните 524 хиляди евро.

"Убеден съм, че четвъртото издание на Sofia Open ще бъде на доста високо равнище, тъй като България към този момент се утвърди като марка в организирането на спортни събития от най-голям ранг", съобщи спортният министър Красен Кралев. "Това се обрисува като най-силното издание на турнира", регистрира Кралев. "Всички тези играчи подсигуряват високо равнище на тенис и съм сигурен, че публиката ще оцени това. Надявам се да дойдат доста хора от Балканите и Европа, с цел да се насладят на този прелестен турнир", добави чичото на номер едно в света Новак Джокович - Горан Джокович.

За страдание на българската аудитория, първата ни ракета Григор Димитров най-вероятно няма да взе участие и през 2019 година За него обаче ще се пази "уайлд кард" за главната скица до последно. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР