Шестима пожарникари, определени за герои за спасяването на катедралата Нотр

...
Шестима пожарникари, определени за герои за спасяването на катедралата Нотр
Коментари Харесай

Пожарникари-герои от „Нотр Дам“ насилили групово студентка

Шестима пожарникари, избрани за герои за спасяването на катедралата „ Нотр Дам “, в този момент са упрекнати в групово обезчестяване на млада жена, предадоха френските медии, написа Факти.бг.

По случая е стартирано престъпно дело. Шестима пожарникари, които са взели участие в спасяването на пламналата катедрала „ Нотр Дам “, са изнасилили 20-годишна норвежка студентка в югоизточната част на столицата Париж.

``
реклама

Насилената жена е разказала пред проверяващите, че в нощно заведение се е срещнала с един от пожарникарите. Двамата след това са отишли на неговото работно място и правили секс. По думите ѝ той е бил по взаимно единодушие. След това обаче няколко други пожарникари са я изнасилили групово. Обвиняемите са на възраст сред 23 и 35 години.

Обвиненията идват седмици, откакто фамозната катедрала „ Нотр Дам “ пламна и пламтя в продължение на няколко часа. В последна сметка пожарникарите съумяха да угасят пламъците. Сексуалните насилници са били избрани за герои и са били наградени персонално от президента Еманюел Макрон за смелите си дейности. Държавният глава награди близо 500 пожарникари в Елисейския замък със златни медали.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР