Шестима души бяха убити, а най-малко други двама бяха ранени

...
Шестима души бяха убити, а най-малко други двама бяха ранени
Коментари Харесай

Черна Нова година: Строителен кран се срути и уби 6-ма в Тур...

Шестима души бяха убити, а минимум други двама бяха ранени при случай на строителна площадка на 32-етажна постройка в западната провинция Измир,Турция през вчерашния ден, съобщи турската новинарска телевизия НТВ.

 DHA

Губернаторът на Измир Явуз Селим Кьогер написа в Туитър, че смъртните случаи са настъпили нощес по време на сриване на строителен кран наоколо до многолюден бул. в квартал Борнова.

 DHA

На мястото се построява нов хотел, се споделя в информацията. Кадри демонстрираха кран, висящ от горните етажи на постройка.

 DHA

На място са починали двама кранисти и двама строителни служащи повлечени от падащия кран. 

Метални части от крана са паднали върху фургони, в които били настанени строителни служащи. Други двама служащи, макар напъните на лекарите, са починали в болничното заведение.

 DHA

Екипи на незабавна помощ правят издирвателни и избавителни интервенции за намиране на още оживели и други хора, ранени при случая. 

 DHA

Истинско знамение е, че крана не е паднал на намиращия се наоколо многолюден бул., което можеше да аргументи още повече жертви.

 DHA

Прокуратурата на Измир е почнала следствие на случая, сподели министърът на правораздаването Бекир Боздаг, като изрази съболезнованията си на фамилиите на починалите на мястото.

 DHA
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР