Шестима бивши нафталинени министри на отбраната на България призовават в

...
Шестима бивши нафталинени министри на отбраната на България призовават в
Коментари Харесай

Нафталинени министри искат Народното събрание да разреши България да окаже военна помощ на Украйна

Шестима някогашни нафталинени министри на защитата на България приканват в декларация страната ни да окаже военно-техническа помощ на Украйна. Според тях това най-бързо можело да стане със средства от наличностите на Българската войска, без де е належащо включването на съществени бойни платформи и въоръжения.

България трябвало час по-скоро съгласно тях да стане част от общоевропейския и евроатлантически отговор на експанзията против Украйна и да се включи с каквото е по опциите ни в отбранителните доставки, се показва в декларацията, представена от Българска телеграфна агенция, и подписана от Бойко Ноев, министър на защитата 1994-1995 година и 1999-2001 година, Николай Свинаров, министър на защитата 2001-2005 година, Аню Ангелов, министър на защитата 2010-2013 година, Тодор Тагарев, министър на защитата 2013 година, Велизар Шаламанов, министър на защитата 2014 година, и Николай Ненчев, министър на защитата 2014-2017 година.

" Призоваваме народните представители, без значение от политическата си принадлежност, неотложно да стартират съвещания за приемане на решение на Народното събрание, което да даде нужния мандат на изпълнителната власт да се включи в общоевропейското изпитание за подсилване на защитата на Украйна. Най-бързо това може да стане със средства от наличностите на Българската войска, без де е належащо включването на съществени бойни платформи и въоръжения. На предприятията от българската отбранителна промишленост би трябвало да бъде предоставено своевременното възобновяване на съответните боекомплекти за гарантиране боеспособността на нашите въоръжени сили “(Otbrana.com), написа в декларацията.

ХОРА БДЕТЕ!!!

СЛУЧВАЩОТО съдебна експертиза НЕ Е ДАЛЕЧЕ ОТ НАС!!!

ТАКИВА " ПИШМАН-ГЕРОИ " ИСКАТ ДА ВЪВЛЕКАТ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА!!!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР