Шестгодишно момченце беше убито, а неговата 32 годишна майка е

...
Шестгодишно момченце беше убито, а неговата 32 годишна майка е
Коментари Харесай

Мъж уби 6-годишно момче от мюсюлманско семейство в Чикаго

Шестгодишно момченце беше убито, а неговата 32 годишна майка е в тежко положение след нахлуване против нея и детето й, тъй като са палестинци. Жената е напуснала Западния бряг и е пристигнала в Съединени американски щати преди 12 години с вярата да потърси избавление. Шестгодишният ѝ наследник Уадеа е роден в Съединени американски щати.

Трагедията се разиграва в Плейнфийлд, едно от южните покрайнини на Чикаго, където майката и детето са нападнати от хазяина си в изблик на ненавист, тъй като са мюсюлмани. Президентът на Съвета за американско-ислямски връзки в Чикаго, Ахмед Рехаб сподели, че това, което се случва, е убито палестинско дете от някой, ”който е радикализиран от средата, в която живеем сега и която показва палестинците като човешки животни ".

71 год. Джоузеф М. Чуба е намушкал детето с нож 26 пъти, а 32-годишната му майка е с 12 прободни рани.

Според това, което майката е споделила, хазяинът й е почукал на вратата, по-късно се опитал да я удуши, заявявайки: " Вие, мюсюлманите, би трябвало да умрете " и я намушква с нож. Успява да се обади на незабавна помощ, само че момченцето е убито.

Джоузеф Чуба е упрекнат в ликвидиране първа степен, в опит за ликвидиране първа степен и две обвинявания за осъществяване на закононарушение от ненавист.

По мотив случилото се президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласява изказване, в което се споделя, че палестинското мюсюлманско семейство е пристигнало в Америка, търсейки леговище и този акт на ненавист няма място в Америка, предава БНР.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР